Fremvisning

Ønsker du en fremvisning på Mariendalsvej 55, så kan du skrive dig op her.
  Bemærk der pt ikke er en dato for rundvisning. Du vil modtage en e-mail med nærmere info og dato, når vi planlægger en rundvisning på Mariendalsvej.

  Om byggeriet

  13.000 kvm boligbyggeri på Mariendalsvej

  Byggeriet på Mariendalsvej 55-57 er delt i to bygninger: en studie- (fuldt udlejet) og en boligdel – samlet i alt ca. 13.000 kvm.

  Boligerne, som er attraktivt beliggende på Mariendalsvej, Frederiksberg, imødekommer en stigende efterspørgsel på moderne studie- og boliger i høj kvalitet.

  Projektet omfatter 174 studieboliger, 50 boliger, café og 1.512 kvm fitnessareal, der er langtidsudlejet til Danmarks største fitnessudbyder, Fitness World. Derudover etableres der en café i stueplan samt 2.087 kvm parkeringskælder under jorden.

  Der etableres semi-private udearealer med grøn beplantning i forbindelse med boligerne samt to fælles tagterrasser på henholdsvis 5. og 6. etage af bygningen. Herfra er der en smuk udsigt over både Frederiksberg og København.

  Projektet skiller sig ud med bølgende facader, udkragninger og et mønstermurværk fra bund til top, som giver projektet et rustikt udtryk. Projektet er tegnet C.F. Møller arkitekter, som er et af Danmarks førende arkitektfirmaer.

  TAL OG FAKTA

  Byggetid: Ca. 2 år (indflytning per 1. august 2019)
  Projektomfang: 174 studieboliger og 50 boliger

  Læs mere om boligerne her

  Bygherre: BaseCamp Student Real Estate
  Bygherrerådgiver: BYR
  Entreprenør: Adserballe & Knudsen
  Arkitekt: C.F. Møller
  Ingeniør: MOE

  Glimt fra Rejsegilde på Frederiksberg

  Kransen var højt til vejrs tirsdag den 13. november for byggeprojektet på Mariendalsvej, som omfatter i alt 174 nye studieboliger og 50 boliger. Boligerne vil efter planen stå klar per august 2019.

  ”Rejsegildet er en milepæl, der markerer, at vi nu har nået toppen i et smukt og komplekst projekt,” udtrykte udviklingsdirektør hos BaseCamp Student Real Estate, Lars Hagstrøm, på dagen og fortsatte;

  “Vi er stolte af resultatet så langt og takker alle samarbejdspartnere og håndværkere for deres store indsats.”